Even voorstellen

Welkom!

Hoi hoi, wat ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke Ideal keukens blog.

 

Ik zal mij even voorstellen.

Ik ben Jolanda Timmer, en ik run samen met mijn man Ideal keukens. Wij verkopen en adviseren over alles wat te maken heeft met de aanschaf van een nieuwe keuken. Dan hebben we het over de kasten, het werkblad, de apparatuur, de achterwanden en natuurlijk de accessoires.

 

Ook kunnen wij een keuken renoveren of alleen apparatuur leveren. Soms is een keuken nog niet af en moeten de apparaten vervangen worden. Kijk nou naar een koelkast. Een koelkast kan vandaag de dag energiezuinig zijn. Als deze 10 jaar oud is of meestal zijn ze bijna 20 jaar oud, dan kunnen ze in het energieverbruik aardig verbeteren. Dat geldt natuurlijk voor alle apparaten, de markt hierin staat niet stil.

 

Ook zijn we sinds kort begonnen met de verkoop van losse thee. Waarom thee? Verkoop van losse thee is hier in de omgeving  nagenoeg niet. En ik vind het toch belangrijk dat we hier in de omgeving de detailhandel houden. De winkels in Delfzijl en Appingedam worden steeds minder en alles gaat via het internet. Verder vind ik het zelf een heel lekkere drank, thee. En zoals ik het lever is het veel gezonder dan wanneer je zakjes koopt. Losse thee wordt niet bewerkt en er zitten daarom geen geur-, kleur- en smaakstoffen in. Kortom veel beter voor de gezondheid. Maar daar later meer over.

 

Natuurlijk kun je de thee ook bij ons via het internet bestellen, maar dat is niet de eerste opzet. Ik vind het leuk om mensen te kunnen bedienen, ze thee te laten proeven. Ik heb nog niet heel veel thee om te laten proeven, maar het begin is er. Op dit moment heb ik 6 soorten thee om te laten proeven, dit worden er in de toekomst natuurlijk meer. Qua verkoop ben ik ook lekker bezig, we hebben op dit moment 20 soorten staan, van zwarte thee, groene thee, rooibos thee, kruiden thee, vruchten thee en natuurlijk leuke cadeautjes en high-tea pakketten. Ook accessoires zijn bij ons te verkrijgen. Onze leverancier heeft 450 verschillende soorten thee, waarvan ook biologische thee. Dus als ik het niet leveren kan, kan bijna niemand het.

 

Ik zie jullie graag snel bij ons in de winkel, voor een keuken, apparaat of voor de thee.

 

En veel leesplezier op mijn blog.

 

Liefs, Jolanda