Onze keukens

Onze keukens

 

Hier naast een paar keukenopstellingen die wij hebben mogen leveren. Wij zijn hier natuurlijk heel erg trots op.

Als u bij ons komt om een keuken uit te zoeken, dan gaan we eens kijken wat voor ruimte u heeft waar de keuken in moet komen te staan. Aan de hand van de ruimte gaan we kijken wat voor mogelijkheden er zijn voor de opstelling van de keuken. En wat u natuurlijk zelf wilt. Als u de opstelling zoals die is goed vind, dan moet u daar ook niets aan veranderen. Iets wat goed is moet je goed laten zeg ik altijd.

Dan gaan we met u de showroom rond om te kijken wat u mooi vind en wat helemaal niet. We schrijven uw wensen op, wat voor front moet er op de keukenkast komen, wat voor blad wilt u op de keuken, welke apparatuur en wat voor achterwand en de kraan en spoelbak. Hoe moeten de kastjes eruit zien, moeten er bovenkastjes komen of juist helemaal niet. Hoe diep moet het blad, een standaard blad is bijvoorbeeld 60 cm, neemt u een blad van 65 cm, dan kunt u bijvoorbeeld al veel makkelijker schoonmaken achter de kraan. Hoe hoog moet de keuken worden, tegenwoordig kunt u al een kasthoogte krijgen van een meter.

 

We kunnen een opstelling zo laten als dat het was, dit is handig omdat we dan geen leidingen hoeven om te leggen, maar natuurlijk kan de hele ruimte overhoop gehaald worden. Het water op een andere plek, gas of elektrisch op een andere plek, alles is mogelijk.

 

Als u een inductie kookplaat wilt hebben, kan het zijn dat er een extra groep moet worden aangelegd, ook dit kunnen we voor u doen. Maar er zijn natuurlijk ook inductie kookplaten die dat niet nodig hebben, dan krijgt u een 1-fase kookplaat.

 

Als we dan uiteindelijk alles hebben uitgezocht zoals u het graag wil hebben, maakt Martin hier een 3D tekening van. Zo kunt u goed zien hoe de keuken wordt in uw ruimte. Erg handig, niet iedereen is visueel ingesteld. De tekening met de offerte wordt dan naar u toe gemaild en u heeft de tijd om rustig na te denken of u het er mee eens bent of niet.

 

Wij als bedrijf gaan hier heel soepel mee om, u wordt niet gepusht om een keuze te maken, daar houden wij niet van, en staan wij ook zeker niet achter. Als u uiteindelijk dan terug komt, met vragen en /of opmerkingen, gaan we weer met u zitten en bespreken dit met u en natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Ik hoop u gauw te zien bij ons in de showroom.

 

Liefs Jolanda